RU
Обеспечение безопасности инновационной технологии концентратов галактоолигосахаридов с использованием системы ХАССП

Номер: 5-6 (365-366), 2018
Страницы: 107-108
Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
Автор(ы): А.Б. Родная, А.Д. Лодыгин, А.Г. Храмцов

Аннотация:
Рассмотрена проблема обеспечения безопасности инновационной технологии концентратов галактоолигосахаридов. Использована система анализа рисков и определения критических контрольных точек ХАССП (НАССР).

Ключевые слова: безопасность, инновационные технологии, галактоолигосахариды, ХАССП

EN
Safety of innovative technology of galactooligosaccharides concentrates using HACCP system

Number: 5-6 (365-366), 2018
Pages: 107-108
Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
Authors(s): A.B. Rodnaya, A.D. Lodygin, A.G. Khramtsov

Annotation:
The problem of ensuring the safety of innovative technology of galactooligosaccharides concentrates is considered. The system of risk analysis and determination of critical control points HACCP was used.

Keywords: safety, innovative technologies, galactooligosaccharides, HACCP

DOI: 10.26297/0579-3009.2018.5-6.26