RU
Подготовка специалистов для индустрии гостеприимства в КубГТУ
Номер: 5-6 (353-354), 2016Страницы: 64-65
Раздел: Индустрия питания и сервиса
Автор(ы): В.Г. Лобанов, М.Ю. Тамова
Аннотация:
Дана краткая историческая справка об одной из кафедр Кубанского государственного технологического университета – кафедре общественного питания и сервиса (ОПС): становление и развитие научных школ кафедры, основные показатели ее деятельности и достижения. Представлены результаты подготовки кафедрой ОПС специалистов в сфере общественного питания, технологии и товароведения пищевых продуктов.
Ключевые слова: общественное питание, индустрия питания и сервиса, научная школа, подготовка специалистов
EN
Training specialists for the hospitality industry in Kuban State Technological University
Number: 5-6 (353-354), 2016Pages: 64-65
Section: Food Service Industry
Authors(s): V.G. Lobanov, M.YU. Tamova
Annotation:
A brief historical background of one of the departments of Kuban State Technological University – the Department of public catering and service (PСS): the formation and development of scientific schools of the department, the main indicators of its activities and achievements was given. The results of the training department PСS specialists in the sphere of public catering, technology and commodity research of food products presented.
Keywords: public catering, food industry and service, scientific school, training specialist