RU
Применение хромато-масс-спектрометрии в сочетании с твердофазной экстракцией для анализа коньячной продукции

Номер: 2-3 (332-333), 2013
Страницы: 113-115
Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
Автор(ы): М.Г. Марковский

Аннотация:
Исследована методика анализа состава коньячной продукции на основе хромато-масс-спектрометрии в сочетании с твердофазной экстракцией, способная идентифицировать широкий спектр компонентов продукции. Проведено математическое моделирование, включающее в себя выбор значимых компонентов и построение уравнения линейной регрессии для определения возраста продукции.

Ключевые слова: коньяки, коньячные дистилляты, твердофазная экстракция, хромато-масс-спектрометрия, линейная регрессия

EN
Use of chromato-mass-spectrometry in combination with solid-phase extraction for analysis of cognac products

Number: 2-3 (332-333), 2013
Pages: 113-115
Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
Authors(s): M.G. Markovskiy

Annotation:
The technique of analysis of cognac products composition on the basis of chromato-mass-spectrometry in combination with solid-phase extraction, able to identify a wide range of components production is investigated. Mathematical modeling, including a selection of important components and construction of the equations of linear regression to determine the age of products is carry out.

Keywords: brandy, cognac distillates, solid phase extraction, chromato-mass-spectrometry, linear regression