RU
Использование морских водорослей в кормах для повышения биологической ценности куриных яиц
Номер: 1 (331), 2013Страницы: 12-13
Раздел: Сырье
Автор(ы): Н.В. Острошенко, Т.К. Каленик, Е.Ю. Ким
Аннотация:
Исследована возможность получения куриных яиц с экспериментально измененным жирнокислотным составом при использовании в рационе кур полисахарида бурых морских водорослей фукоидана.
Ключевые слова: куры-несушки, яйца кур, фукоидан, жирнокислотный состав куриных яиц
EN
Using seaweed in sterns for increasing eggs biological value
Number: 1 (331), 2013Pages: 12-13
Section: Food Raw Materials & Ingredients
Authors(s): N.V. Ostroshenko, T.K. Kalenik, E.Yu. Kim
Annotation:
The possibility of obtaining hens’ eggs with experimentally modified fat and acid composition, when using in hens’ diet of polysaccharide of brown seaweed fucoidan has been investigated.
Keywords: laying-hen, hens’ eggs, fucoidan, hens’ eggs fat and acid composition