RU
Продукты питания высокой пищевой ценности из ягод земляники

Номер: 1 (331), 2013
Страницы: 57-58
Раздел: Технология
Автор(ы): Н.А. Улчибекова, М.Д. Мукаилов

Аннотация:
Представлены результаты исследований возможности использования ягод земляники различных сортов, произрастающих в Республике Дагестан, для производства высоковитаминных натуральных продуктов с хорошими вкусовыми качествами.

Ключевые слова: ягоды земляники, замораживание ягод, витамин С, органолептическая оценка продукта

EN
Food of high food value of wild strawberry berries

Number: 1 (331), 2013
Pages: 57-58
Section: Technology
Authors(s): N.A. Ulchibekova, M.D. Mukailov

Annotation:
The researches results of use possibility of wild strawberry berries of the various grades growing in the Republic Daghestan, for production of high-vitamin natural products with high flavoring qualities are presented.

Keywords: wild strawberry berries, freezing of berries, vitamin C, organoleptic assessment of product