RU
Продукты питания высокой пищевой ценности из ягод земляники
Номер: 1 (331), 2013Страницы: 57-58
Раздел: Технология
Автор(ы): Н.А. Улчибекова, М.Д. Мукаилов
Аннотация:
Представлены результаты исследований возможности использования ягод земляники различных сортов, произрастающих в Республике Дагестан, для производства высоковитаминных натуральных продуктов с хорошими вкусовыми качествами.
Ключевые слова: ягоды земляники, замораживание ягод, витамин С, органолептическая оценка продукта
EN
Food of high food value of wild strawberry berries
Number: 1 (331), 2013Pages: 57-58
Section: Technology
Authors(s): N.A. Ulchibekova, M.D. Mukailov
Annotation:
The researches results of use possibility of wild strawberry berries of the various grades growing in the Republic Daghestan, for production of high-vitamin natural products with high flavoring qualities are presented.
Keywords: wild strawberry berries, freezing of berries, vitamin C, organoleptic assessment of product