RU
Пищевая ценность плодов слив, произрастающих в Кемеровской области
Номер: 5-6 (329-330), 2012Страницы: 12-14
Раздел: Сырье
Автор(ы): С.Н. Кравченко, О.В. Голуб, А.Г. Кожура, В.В. Трихина
Аннотация:
Представлены результаты исследования органолептических показателей, химического состава и содержания биологически активных веществ двух сортов сливы, произрастающих в Кемеровской области.
Ключевые слова: плодовое сырье, слива, пищевая ценность, биологически активные вещества, органолептические показатели
EN
Food value of the plum fruits growing in Kemerovo region
Number: 5-6 (329-330), 2012Pages: 12-14
Section: Food Raw Materials & Ingredients
Authors(s): S.N. Kravchenko, O.V. Golub, A.G. Kozhura, V.V. Trikhina
Annotation:
The researches results of organoleptic indicators, chemical composition and content of biologically active substances of two grades of plum growing in the Kemerovo region are presented.
Keywords: fruit raw materials, plum, food value, biologically active substances, organoleptic indicators