RU
Разработка технологии приготовления сухарного пудинга с шоколодно-кофейной добавкой

Номер: 5-6 (329-330), 2012
Страницы: 46-47
Раздел: Технология
Автор(ы): В.В. Чаплинский, А.Д. Тошев, Е.Д. Павлова

Аннотация:
Разработана рецептура сухарного пудинга с шоколадно-кофейной добавкой, повышающей пищевую ценность продукта, для предприятий общественного питания. Определены физико-химические и органолептические показатели опытных образцов. Рассчитана экономическая эффективность выпуска нового продукта.

Ключевые слова: сухарный пудинг, шоколад, кофе, пищевая ценность продукта

EN
Development of pudding rusk preparation technology with chocolate and coffee additive

Number: 5-6 (329-330), 2012
Pages: 46-47
Section: Technology
Authors(s): V.V. Chaplinskiy, A.D. Toshev, E.D. Pavlova

Annotation:
The formulation of a pudding rusk with the chocolate and coffee additive increasing food value of a product, for catering enterprises is developed. Physicochemical and organoleptic indicators of prototypes are defined. Economic efficiency of new product release is calculated.

Keywords: rusk pudding, chocolate, coffee, product food value