RU
Современное состояние и структура мировых ресурсов растительного белка
Номер: 5-6 (329-330), 2012Страницы: 7-9
Раздел: Сырье
Автор(ы): П.И. Кудинов, Т.В. Щеколдина, А.С. Слизькая
Аннотация:
Проведен анализ данных о мировых ресурсах растительного белка за последние 10 лет и размещении их по географическим регионам и экономическим группам стран.
Ключевые слова: пищевой белок, белковые ресурсы, растительные белки, белки животного происхождения
EN
Current status and structure of vegetable protein world resources
Number: 5-6 (329-330), 2012Pages: 7-9
Section: Food Raw Materials & Ingredients
Authors(s): P.I. Kudinov, T.V. Schekoldina, A.S. Slizkaya
Annotation:
The analysis of data on vegetable protein world resources over the last 10 years and their placement on geographical regions and economic groups of the countries is carried out.
Keywords: food protein, protein resources, vegetable proteins, proteins of an animal origin