RU
Способы ароматизации и оценка качества ароматизированных чаев
Номер: 4 (328), 2012Страницы: 115-116
Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
Автор(ы): М.С. Безкровная, И.А. Татарченко, И.И. Татарченко
Аннотация:
Рассмотрены технологические особенности изготовления ароматизированных чаев. Представлены результаты исследования органолептических, физико-химических характеристик и показателей безопасности 12 образцов чаев, ароматизированных различными добавками.
Ключевые слова: ароматизаторы чая, органолептическая оценка чая, показатели безопасности
EN
Ways of aromatization and quality assessment of aromatized teas
Number: 4 (328), 2012Pages: 115-116
Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
Authors(s): M.S. Bezkrovnaya, I.A. Tatarchenko, I.I. Tatarchenko
Annotation:
Technological features of manufacturing of the aromatized teas are considered. Research results of organoleptic, physical and chemical characteristics and safety indicators of 12 samples of the teas aromatized by various additives are presented.
Keywords: aromatized tea, organoleptic assessment of tea, safety indicators