RU
Влияние муки, полученной из семян тыквы, на хлебопекарные свойства ржаной муки
Номер: 4 (328), 2012Страницы: 81-82
Раздел: Технология
Автор(ы): И.М. Кучерявенко, О.Л. Вершинина, Е.Н. Киктенко
Аннотация:
Показана возможность и целесообразность использования муки, полученной из семян тыквы сорта Голосемянная, при производстве ржаных сортов хлеба. Приведены результаты исследования влияния различных дозировок муки из семян тыквы на углеводно-амилазный комплекс ржаной муки.
Ключевые слова: мука из семян тыквы, ржаная мука, хлебопекарные свойства, углеводно-амилазный комплекс
EN
Influence of flour received from pumpkin seeds on bakery properties of rye flour
Number: 4 (328), 2012Pages: 81-82
Section: Technology
Authors(s): I.M. Kucheryavenko, O.L. Vershinina, E.N. Kiktenko
Annotation:
Possibility and expediency of use of the flour received from seeds of a pumpkin of a cultivar Golosemyannaya by manufacture of bread rye varieties is shown. Results of research of influence of various dosages of the flour from seeds of a pumpkin on carbohydrate-amylase a rye flour complex are presented.
Keywords: flour from pumpkin seeds, rye flour, bakery properties, carbohydrate-amylase a rye flour complex