RU
Приготовление коньячных дистиллятов с добавлением в виноматериал спирта-сырца из дрожжевых осадков

Номер: 4 (328), 2012
Страницы: 79-80
Раздел: Технология
Автор(ы): П.Я. Мишиев, М.С. Гаджиев, А.Р. Алиев, Э.Г. Мудунов

Аннотация:
Представлены результаты исследований влияния добавки различных дозировок спирта-сырца, полученного из дрожжевых осадков, на изменение химического состава и органолептические характеристики получаемых коньячных дистиллятов. Определены оптимальные параметры процесса.

Ключевые слова: коньячный дистиллят, дрожжи, спирт-сырец, энантовые эфиры

EN
Preparation of cognac distillates with addition in wine material crude alcohol from yeast sediments

Number: 4 (328), 2012
Pages: 79-80
Section: Technology
Authors(s): P.Ya. Mishiev, M.S. Gadjiev, A.R. Aliev, E.G. Mudunov

Annotation:
Researches results of influence of an additive of various dosages of the crude alcohol received from a yeast sediments on change of a chemical composition and organoleptic characteristics of received cognac distillates are presented. Optimum parameters of process are defined.

Keywords: cognac distillate, yeast, crude alcohol, enanthic ester