RU
Элементы комплексной автоматизации консервного производства
Номер: 2-3 (326-327), 2012Страницы: 106-107
Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
Автор(ы): Н.А. Долгий, С.П. Сердобинцев
Аннотация:
Предложена и экспериментально подтверждена модель автоматизированной системы универсального контроля герметичности консервной продукции, а также дозирования жидкого азота для сохранения молока-сырца.
Ключевые слова: дозирование азота в молоко, контроль герметичности консервов, система технического зрения
EN
Elements of canning manufacture complex automation
Number: 2-3 (326-327), 2012Pages: 106-107
Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
Authors(s): N.A. Dolgiy, S.P. Serdobincev
Annotation:
The model of the automated system for universal airtightness control of canning production, and also dispensing of liquid nitrogen for milk-raw preservation is offered and experimentally confirmed.
Keywords: nitrogen dosing in milk, airtightness control of canned food, technical vision system