RU
Влияние режима маринования на органолептическиеи реологические свойства рыбного полуфабриката
Номер: 2-3 (326-327), 2012Страницы: 79-80
Раздел: Технология
Автор(ы): О.В. Косенко
Аннотация:
Исследовано влияние концентрации уксусной кислоты и продолжительности маринования на органолептические и реологические показатели мышечной ткани белого толстолобика с целью изготовления пресервов с высокими вкусовыми достоинствами.
Ключевые слова: рыбные пресервы, органолептические свойства мышечной ткани рыб, влагоудерживающая способность, режим маринования
EN
Influence of pickling mode on organoleptic and rheological propertiesof fish semi-finished product
Number: 2-3 (326-327), 2012Pages: 79-80
Section: Technology
Authors(s): O.V. Kosenko
Annotation:
Influence of concentration of acetic acid and duration of pickling on organoleptic and rheological indicators of a muscular tissue of white silver carp for the purpose of preserved food manufacturing with high flavoring advantages is investigated.
Keywords: fish preserved food, organoleptic properties of fishes muscular tissue, water-holding capacity, pickling mode