RU
Технологические решения при производстве пресервов из слабосозревающего водного сырья
Номер: 2-3 (326-327), 2012Страницы: 74-75
Раздел: Технология
Автор(ы): Е.Е. Иванова
Аннотация:
Предложены технологические решения активации протеолитических ферментов мышечной ткани слабосозревающего водного сырья, а также улучшения качественных и органолептических показателей пресервов.
Ключевые слова: пресервы, слабосозревающее водное сырье, ферменты, микробиологическая обсемененность
EN
Technological solutions for preserves production from weakly-ripening water-based material
Number: 2-3 (326-327), 2012Pages: 74-75
Section: Technology
Authors(s): E.E. Ivanova
Annotation:
Offered technological solutions for activation of proteolitical ferments muscular tissue of weakly-ripening water-based material, also improvement of preserves quality and organoleptic characteristic.
Keywords: preserves, weakly-ripening water-based material, ferments, microbiological dissemination