RU
Технологические решения при производстве пресервов из слабосозревающего водного сырья

Номер: 2-3 (326-327), 2012
Страницы: 74-75
Раздел: Технология
Автор(ы): Е.Е. Иванова

Аннотация:
Предложены технологические решения активации протеолитических ферментов мышечной ткани слабосозревающего водного сырья, а также улучшения качественных и органолептических показателей пресервов.

Ключевые слова: пресервы, слабосозревающее водное сырье, ферменты, микробиологическая обсемененность

EN
Technological solutions for preserves production from weakly-ripening water-based material

Number: 2-3 (326-327), 2012
Pages: 74-75
Section: Technology
Authors(s): E.E. Ivanova

Annotation:
Offered technological solutions for activation of proteolitical ferments muscular tissue of weakly-ripening water-based material, also improvement of preserves quality and organoleptic characteristic.

Keywords: preserves, weakly-ripening water-based material, ferments, microbiological dissemination