RU
Химико-технологические свойства вторичных продуктов переработки плодового сырья Вьетнама
Номер: 1 (325), 2012Страницы: 19-21
Раздел: Химия пищевых продуктов и материалов
Автор(ы): Фам Тхи Ми, М.Е. Цибизова
Аннотация:
Исследованы химический состав и технологические характеристики вторичных продуктов переработки плодового сырья Вьетнама: бананов, ананасов, грейпфрутов и манго. Установлена возможность их использования для получения пектиновых веществ и пищевых волокон.
Ключевые слова: плодовое сырье, выжимки, пектиновые вещества, пищевые волокна
EN
Chemical-technological properties of by-products of fruit raw materials processing of Vietnam
Number: 1 (325), 2012Pages: 19-21
Section: Chemistry of Food Products & Materials
Authors(s): Pham Thi My, M.E. Tsibizova
Annotation:
The chemical compound and technical characteristics on by-products of fruit raw materials processing of Vietnam are investigated: bananas, pineapples, grapefruits and mango. Possibility of their use for production of pectines and dietary fibers is established.
Keywords: fruit raw materials, residue, pectines, dietary fibers