RU
Физико-химические характеристики и пищевая ценность новых фосфолипидных биологически активных добавок
Номер: 1 (325), 2012Страницы: 17-18
Раздел: Химия пищевых продуктов и материалов
Автор(ы): Т.И. Тимофеенко, С.Н. Никонович, А.В. Бирбасова
Аннотация:
Исследованы физико-химические характеристики и пищевая ценность разработанных фосфолипидных биологически активных добавок (БАД) серии Доктор Тонус. Определены их санитарно-гигиенические показатели. Установлены сроки хранения новых БАД при различных температурах.
Ключевые слова: биологически активные добавки, фосфолипиды семян подсолнечника, устойчивость к окислению, пищевая ценность продуктов
EN
Physical and chemical characteristics and food value of new phospholipidic biologically active additives
Number: 1 (325), 2012Pages: 17-18
Section: Chemistry of Food Products & Materials
Authors(s): T.I. Timofeenko, S.N. Nikonovich, A.V. Birbasova
Annotation:
Physical and chemical characteristics and food value of developed phospholipidic biologically active additives (BAA) of series the Doctor Tonus are investigated. Their sanitary-and-hygienic indicators are defined. Target dates of storage new BAA at various temperatures.
Keywords: biologically active additives, phospholipids of sunflower seeds, oxidation stability, products food value