RU
Содержание витамина С в кисломолочном продукте в зависимости от способа внесения сиропа шиповника

Номер: 1 (325), 2012
Страницы: 119-4
Раздел: Краткие сообщения
Автор(ы): А.А. Лемехова

Аннотация:
Исследована зависимость содержания витамина С от способа внесения обогащающей вкусовой добавки – сиропа шиповника (СШ). Даны рекомендации по способу внесения СШ в разработанный кисломолочный продукт.

Ключевые слова: кисломолочный продукт с функциональными свойствами, аскорбиновая кислота, сироп шиповника, устойчивость витамина С

EN
Vitamin С content in sour-milk product depending from hips syrup way addition

Number: 1 (325), 2012
Pages: 119-4
Section: Short Reports
Authors(s): A.A. Lemekhova

Annotation:
Dependence of the vitamin C content on a way of addition of an enriching flavoring additive – hips syrup (HS) is investigated. Recommendations about a way of addition HS in the developed sour-milk product are made.

Keywords: sour-milk product with functional properties, ascorbic acid, hips syrup, stability of vitamin C