RU
Обоснование способов переработки сахарной свеклы, пораженной слизистым бактериозом

Номер: 1 (325), 2012
Страницы: 71-72
Раздел: Технология
Автор(ы): А.В. Савостин

Аннотация:
Представлены способы деструкции декстрана. Показано влияние механохимической активации известкованных диффузионных соков на эффективность их очистки.

Ключевые слова: слизистый бактериоз, декстран, окислители, перекись водорода, озон, механохимическая активация

EN
Substantiation of processing ways of sugar beet that is affected mucous bacteriosis

Number: 1 (325), 2012
Pages: 71-72
Section: Technology
Authors(s): А.V. Savostin

Annotation:
Methods of destruction of dextran is presented. Shows the effect of mechanochemical activation of diffusion juices limed to the effectiveness of their treatment.

Keywords: mucous bacteriosis, dextran, oxidants, hydrogen peroxide, ozone, mechanochemical activation