RU
Обоснование способов переработки сахарной свеклы, пораженной слизистым бактериозом
Номер: 1 (325), 2012Страницы: 71-72
Раздел: Технология
Автор(ы): А.В. Савостин
Аннотация:
Представлены способы деструкции декстрана. Показано влияние механохимической активации известкованных диффузионных соков на эффективность их очистки.
Ключевые слова: слизистый бактериоз, декстран, окислители, перекись водорода, озон, механохимическая активация
EN
Substantiation of processing ways of sugar beet that is affected mucous bacteriosis
Number: 1 (325), 2012Pages: 71-72
Section: Technology
Authors(s): А.V. Savostin
Annotation:
Methods of destruction of dextran is presented. Shows the effect of mechanochemical activation of diffusion juices limed to the effectiveness of their treatment.
Keywords: mucous bacteriosis, dextran, oxidants, hydrogen peroxide, ozone, mechanochemical activation