RU
Влияние белковых продуктов, полученных из семян кунжута, на качество бисквитных полуфабрикатов
Номер: 1 (325), 2012Страницы: 47-48
Раздел: Технология
Автор(ы): З.Т. Бухтоярова, Н.А. Бугаец, О.А. Корнева
Аннотация:
Установлена возможность использования белкового концентрата, полученного из семян кунжута, взамен 25% пшеничной муки высшего сорта и 100% картофельного крахмала в рецептуре бисквитного полуфабриката. Биологическая ценность готового продукта повысилась при сохранении высокого качества изделий.
Ключевые слова: бисквитный полуфабрикат, белковый концентрат из семян кунжута, упруго-пластичные свойства, пищевая ценность
EN
Influence of the protein products by produced from sesame seeds on quality of biscuit semifinished products
Number: 1 (325), 2012Pages: 47-48
Section: Technology
Authors(s): Z.T. Bukhtoyarova, N.A. Bugayets, O.A. Korneva
Annotation:
Possibility to use protein concentrate produced from sesame seeds, instead of 25% of wheat flour of premium grade and 100% potato starch in a compounding of a biscuit semifinished product has been established. Biological value of the finished product has been increased while the high quality of products has been kept.
Keywords: biscuit semifinished product, protein concentrate produced from sesame seeds, elastic-plastic properties, food value