RU
Влияние тыквенного жмыха на качество ржано-пшеничного хлеба

Номер: 1 (325), 2012
Страницы: 39-40
Раздел: Технология
Автор(ы): И.М. Кучерявенко, О.Л. Вершинина, Е.Н. Киктенко, И.Н. Аленкина

Аннотация:
Показана возможность и целесообразность использования тыквенного жмыха, полученного при переработке семян тыквы сорта Голосемянная, при производстве ржано-пшеничного хлеба с соотношением ржаной и пшеничной муки 50 : 50. Приведены результаты исследования влияния различных дозировок тыквенного жмыха на качество ржано-пшеничного хлеба.

Ключевые слова: тыквенный жмых, ржано-пшеничный хлеб, показатели качества хлеба

EN
Influence of the pumpkin oil cake on quality of rye-white bread

Number: 1 (325), 2012
Pages: 39-40
Section: Technology
Authors(s): I.M. Kucheryavenko, O.L. Vershinina, E.N. Kiktenko, I.N. Alenkina

Annotation:
Possibility and expediency of use of the pumpkin oil cake received from seeds of a pumpkin of a grade of "Golosemennaya" by manufacture of rye-white bread with a parity rye and wheat flour 50:50 are shown. Results of research of influence of various dosages of a pumpkin oil cake on quality of rye-white bread are presented.

Keywords: pumpkin oil cake, rye-white bread, indicators of bread quality