RU
ВЛИЯНИЕ МЕХАНОХИМИЧЕСКОЙ АКТИВАЦИИ ИЗВЕСТКОВОГО МОЛОКА НА ЭФФЕКТИВНОСТЬ ОЧИСТКИ И ТЕРМИЧЕСКУЮ УСТОЙЧИВОСТЬ КЛЕРОВОК САХАРА-СЫРЦА
Номер: 4 (322), 2011Страницы: 69-70
Раздел: Технология
Автор(ы): А.В. САВОСТИН
Аннотация:
Исследовано влияние активированного известкового молока на повышение эффективности очистки клеровок сахара-сырца и их термоустойчивости. Предложено расчет неучтенных потерь сахарозы проводить по содержанию редуцирующих веществ.
Ключевые слова: активация известкового молока, эффект очистки клеровок сахара-сырца, термоустойчивость
EN
INFLUENCE OF MECHANICO-CHEMICAL ACTIVATION OF LIME WATER ON CLEARING EFFICIENCY AND THERMAL STABILITY OF REMELT SUGAR LIQUORS OF RAW SUGAR
Number: 4 (322), 2011Pages: 69-70
Section: Technology
Authors(s): А.V. SAVOSTIN
Annotation:
The influence of the activated lime water on increase of clearing efficiency of remelt sugar liquors of a raw sugar and their heat resistance are investigated. It is offered to spend calculation of not considered losses of saccharose under the contents of reducing substances.
Keywords: activation of lime water, clearing effect of remelt sugar liquors, heat resistance