RU
ВЛИЯНИЕ ФЕРМЕНТАТИВНОЙ МОДИФИКАЦИИ БЕЛКОВОГО ИЗОЛЯТА ИЗ ПОДСОЛНЕЧНОГО ЖМЫХА НА КАЧЕСТВО МУЧНЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ

Номер: 4 (322), 2011
Страницы: 46-46
Раздел: Технология
Автор(ы): Н.С. БЕЗВЕРХАЯ, Н.В. ИЛЬЧИШИНА

Аннотация:
Изучена и дана количественная оценка изменения физико-химических и органолептических показателей затяжного печенья с добавкой ферментативно модифицированного белкового изолята из подсолнечного жмыха.

Ключевые слова: белковый изолят, ферментативная модификация, затяжное печенье, функциональные свойства

EN
INFLUENCE OF ENZYMATIC MODIFICATION ALBUMINOUS ISOLATE FROM SUNFLOWER OILCAKE ON QUALITY OF FLOUR CONFECTIONERY PRODUCTS

Number: 4 (322), 2011
Pages: 46-46
Section: Technology
Authors(s): N.S. BEZVERKHAYA, N.V. ILCHISHINA

Annotation:
The quantitative assessment of physical, chemical and flavouring parameters variation of long cookies with an additive of enzymatic modified albuminous isolate from sunflower oilcake is studied and given.

Keywords: albuminous isolate, enzymatic modification, long cookies, functional properties