RU
УСОВЕРШЕНСТВОВАННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ КОНСЕРВИРОВАНИЯ ПЕРВЫХ ОБЕДЕННЫХ БЛЮД ДЛЯ ОБЩЕСТВЕННОГО ПИТАНИЯ
Номер: 4 (322), 2011Страницы: 40-41
Раздел: Технология
Автор(ы): О.Р. ПАНИНА, Г.И. КАСЬЯНОВ
Аннотация:
Разработаны технологии консервирования первых и вторых обеденных блюд для общественного питания на основе сырья растительного и животного происхождения. Приведена аппаратурная схема производства обеденных консервов. Рассчитан экономический эффект от внедрения новой технологии.
Ключевые слова: первые и вторые обеденные блюда, консервированные обеденные блюда, многокомпонентные продукты питания
EN
ADVANCED TECHNOLOGIES OF CONSERVATION OF THE FIRST LUNCH DISHES FOR PUBLIC CATERING
Number: 4 (322), 2011Pages: 40-41
Section: Technology
Authors(s): O.R. PANINA, G.I. KASYANOV
Annotation:
Technologies of conservation of the first and second lunch dishes are developed for public catering on the basis of raw materials of a vegetative and animal origin. The hardware scheme of manufacture of lunch canned food is resulted. Economic benefit of introduction of new technology is calculated.
Keywords: the first and second lunch dishes, tinned lunch dishes, multicomponent foodstuff