RU
ПОЛУЧЕНИЕ ПАСТООБРАЗНОГО ПРОДУКТА НА ОСНОВЕ СУХОГО МОЛОКА С ДОБАВЛЕНИЕМ ПОЛБЫ
Номер: 4 (322), 2011Страницы: 30-31
Раздел: Технология
Автор(ы): М.С. СОЛОВЬЕВА, Л.А. ЗАБОДАЛОВА
Аннотация:
Разработана технология пастообразного продукта сложного сырьевого состава на основе сухих компонентов: сухого обезжиренного молока (СОМ), изолированного соевого белка (ИСБ) и полбы. Подобрано соотношение СОМ : ИСБ, позволяющее получить продукт с хорошими органолептическими показателями. Выбран способ внесения полбы. Исследованы реологические, органолептические и физико-химические показатели качества продукта.
Ключевые слова: пастообразный продукт, сухое обезжиренное молоко, изолированный соевый белок, полба
EN
MAKING PASTY PRODUCT ON THE BASIS OF DRIED MILK WITH EMMER ADDITION
Number: 4 (322), 2011Pages: 30-31
Section: Technology
Authors(s): M.S. SOLOVYEVA, L.A. ZABODALOVA
Annotation:
Technology of pasty product of complicated raw material composition on the basis dried ingredients: dried fat-free milk, soya isolated protein and emmer was worked out. Ratio dried fat-free milk: soya isolated protein allowing to receive product with good organoleptical properties was selected. Method of emmer addition is chosen. Rheological properties, organoleptical and physics-chemical indicators of quality of a product was investigated.
Keywords: pasty product, dried fat-free milk, soya isolated protein, emmer