RU
ОЦЕНКА ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА ЗЕРНА ЯЧМЕНЯ В РАЗЛИЧНЫХ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ УСЛОВИЯХ ИРКУТСКОЙ ОБЛАСТИ
Номер: 2-3 (320-321), 2011Страницы: 17-19
Раздел: Сырье
Автор(ы): В.Ю. ГРЕБЕНЩИКОВ, В.В. ВЕРХОТУРОВ, С.О. ПАНКОВЕЦ, А.Ю. ПУЗЫРЕВА
Аннотация:
Исследовано влияние сроков посева и агрофона на урожайность и пивоваренные показатели качеств ярового ячменя сорта Ача, выращенного в различных почвенно-климатических условиях Иркутской области. Результаты позволяют рекомендовать районы и оптимальные сроки сева пивоваренного ячменя в условиях Восточной Сибири.
Ключевые слова: ячмень, качество зерна ячменя, технологические характеристики зерна
EN
ESTIMATION OF TECHNOLOGICAL PARAMETERS OF QUALITY OF A GRAIN OF BARLEY IN VARIOUS ECOLOGICAL CONDITIONS OF IRKUTSK AREA
Number: 2-3 (320-321), 2011Pages: 17-19
Section: Food Raw Materials & Ingredients
Authors(s): V.YU. GREBENSHCHIKOV, V.V. VERHOTUROV, S.O. PANKOVETS, A.YU. PUZYREVA
Annotation:
Influence of terms of crop and agro-background on productivity and brewing parameters of qualities of summer barley of grade Acha which has been brought up in various in soil-climatic conditions of Irkutsk area is investigated. The results allow to recommend areas and optimum terms of sowing of brewing barley in the conditions of East Siberia.
Keywords: barley, quality of barley grain, technical characteristics of grain