RU
РАЗРАБОТКА КОМПОЗИЦИЙ МЯСОПРОДУКТОВ ДЛЯ ИНДИВИДУАЛЬНОГО ПИТАНИЯ
Номер: 2-3 (320-321), 2011Страницы: 104-107
Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
Автор(ы): Г.И. КАСЬЯНОВ, Т.В. ЩЕДРИНА, М.А. СЕЛИМОВ, В.В. САДОВОЙ
Аннотация:
Представлены материалы по разработке композиций мясопродуктов для различных категорий граждан в зависимости от типа телосложения, веса, пола, возраста и характера трудовой деятельности. Разработанные мясопродукты рациональны по аминокислотному составу, имеют высокие органолептические и технологические характеристики, соответствуют рекомендациям врачей-диетологов.
Ключевые слова: индивидуальное питание, мясопродукты, нормы потребления, аминокислотный состав, рациональные композиции, компоненты рецептуры
EN
WORKING OUT OF COMPOSITIONS OF MEAT PRODUCTS FOR AN INDIVIDUAL FOOD
Number: 2-3 (320-321), 2011Pages: 104-107
Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
Authors(s): G.I. KASYANOV, T.V. SCHEDRINA, M.A. SELIMOV, V.V. SADOVOY
Annotation:
Materials on working out of compositions of meat products for various categories of citizens depending on type of a constitution, weight, a sex, age and character of labour activity are presented. The developed meat products are rational on structure of amino acids, have high touch and technical characteristics, correspond to recommendations of doctors-dieticians.
Keywords: an individual food, meat products, norms of consumption, amino acids structure, rational compositions, compounding components