RU
ЭЛЕКТРОМАГНИТНАЯ ОБРАБОТКА ПРИ ХРАНЕНИИ И ПЕРЕРАБОТКЕ СВЕКЛЫ
Номер: 1 (319), 2011Страницы: 123-4
Раздел: Краткие сообщения
Автор(ы): Р.С. РЕШЕТОВА, А.Г. ВОРВУЛЬ
Аннотация:
Исследовано влияние электромагнитного поля на технологические показатели сахарной свеклы при хранении и качество соков, полученных при ее переработке.
Ключевые слова: электромагнитная обработка, сохранность свеклы, доброкачественность свекольного сока
EN
ELECTROMAGNETIC PROCESSING OF BEET AT STORAGE AND PROCESSING
Number: 1 (319), 2011Pages: 123-4
Section: Short Reports
Authors(s): R.S. RESHETOVA, A.G. VORVUL
Annotation:
The influence of the electromagnetic field on technological characteristics of the stored sugar beet and the quality of juice produced from it is studied.
Keywords: electromagnetic processing, preservation of sugar beet, good quality of beet juice