RU
КОМПЬЮТЕРНАЯ ОПТИМИЗАЦИЯ ИНГРЕДИЕНТНОГО СОСТАВА РЫБОРАСТИТЕЛЬНЫХ КОМПОЗИЦИЙ
Номер: 1 (319), 2011Страницы: 32-32
Раздел: Технология
Автор(ы): Е.В. ЛИТВИНОВА, С.Ю. КОБЗЕВА, О.Н. ПАХОМОВА
Аннотация:
На базе анализа динамики производства и доступности для потребителя рыбной продукции в РФ обоснована целесообразность создания рыборастительных композиций с регулируемым химическим составом и биологической ценностью. Разработаны композиции рыборастительных фаршей с использованием трески, пикши и моркови, сбалансированных по аминокислотному составу.
Ключевые слова: рыборастительные продукты, биологическая ценность, аминокислотный состав, компьютерная оптимизация
EN
COMPUTER OPTIMIZATION OF INGREDIENTS STRUCTURE OF FISH VEGETATIVE COMPOSITIONS
Number: 1 (319), 2011Pages: 32-32
Section: Technology
Authors(s): E.V. LITVINOVA, S.YU. KOBZEVA, O.N. PAKHOMOVA
Annotation:
On the basis of the analysis of dynamics of manufacture and availability to the consumer of fish production in the Russian Federation the expediency of creation fish vegetative compositions with an adjustable chemical compound and biological value is proved. Compositions fish vegetative forcemeats with use of cod, haddock and carrots, balanced on amino-acid to structure are developed.
Keywords: fish vegetative products, biological value, amino-acid structure, computer optimization