RU
ВЛИЯНИЕ НИЗКОТЕМПЕРАТУРНОЙ ОБРАБОТКИ И ХРАНЕНИЯ НА КАЧЕСТВО БРЫНЗЫ
Номер: 5-6 (317-318), 2010Страницы: 57-58
Раздел: Технология
Автор(ы): И.В. КВИТАЙЛО, М.А. КОЖУХОВА, М.В. СТЕПУРО
Аннотация:
Изучены физико-химические, микробиологические и органолептические показатели брынзы в процессе замораживания и хранения при –20°С. Результаты дегустационной оценки, анализ исследованных показателей свидетельствуют о стабильном сохранении ее качества в течение 6 мес и подтверждают возможность использования брынзы в составе многокомпонентных замороженных продуктов.
Ключевые слова: брынза, низкотемпературное хранение, микробиологические показатели, комбинированные продукты
EN
INFLUENCE OF LOW-TEMPERATURE PROCESSING AND STORING ON SHEEP CHEESE QUALITY
Number: 5-6 (317-318), 2010Pages: 57-58
Section: Technology
Authors(s): I.V. QUITAYLO, M.A. KOZHUKHOVA, M.V. STEPURO
Annotation:
Physicochemical, microbiological and organoleptic indicators of sheep cheese have been studied while freezing and storing under the temperature minus 20°С. The results of sampling assessment, analysis of researched indicators show stable storing of cheese quality within 6 months and confirm the opportunity of its usage in the composition of multicomponent frozen products.
Keywords: sheep cheese, low-temperature storing, microbiological indicators, multicomponent products