RU
ВЛИЯНИЕ ИСПАРЕНИЯ ВЛАГИ НА СОХРАННОСТЬ МОРКОВИ
Номер: 4 (316), 2010Страницы: 121-121
Раздел: Краткие сообщения
Автор(ы): Р.Н. ОБЛОМИЙ, Э.А. ИСАГУЛЯН
Аннотация:
Исследована сохранность моркови с кожицей ибез кожицы при различных температуре, влажности и скорости воздуха в течение 10 сут. Определены параметры оптимального режима хранения моркови.
Ключевые слова: хранение моркови, температура хранения, испарение, относительная влажность воздуха.
EN
MOISTURE EVAPORATIONS INFLUENCE ON CARROTS PRESERVATION
Number: 4 (316), 2010Pages: 121-121
Section: Short Reports
Authors(s): R.N. OBLOMIY, E.A. ISAGULYAN
Annotation:
The research of carrots preservation with peel and without peel under conditions with different temperature, different dampness and the speed of air was carried out during 10 days. Optimum parameters of carrots preservation were realized.
Keywords: carrots preservation, temperature of preservation, evaporation, relative dampness of air.