RU
ОСНОВНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ СЕМЯН ТЫКВЫ ШТИРИЙСКАЯ МАСЛЯНАЯ, ВАЖНЫЕ ДЛЯ НЕКОТОРЫХ ПОДГОТОВИТЕЛЬНЫХ ПРОЦЕССОВ ИХ ПЕРЕРАБОТКИ
Номер: 4 (316), 2010Страницы: 117-117
Раздел: Краткие сообщения
Автор(ы): В.В. ДЕРЕВЕНКО, А.С. КОРОБЧЕНКО, И.Н. АЛЕНКИНА
Аннотация:
Изучены основные физико-механические характеристики семян тыквы штирийская масляная: форма и линейные размеры, масса семянок, их объемная масса, масса 1000 семян и угол трения, необходимые для разработки технологического оборудования, в том числе для подготовительных операций их переработки.
Ключевые слова: форма и линейные размеры семян тыквы, объемная масса семян, угол трения.
EN
BASIC CHARACTERISTICS OF SEEDS OF STYRIAN OIL PUMPKIN, IMPORTANT FOR SOME PREPARATORY PROCESSES OF THEIR PROCESSING
Number: 4 (316), 2010Pages: 117-117
Section: Short Reports
Authors(s): V.V. DEREVENKO, A.S. KOROBCHENKO, I.N. ALENKINA
Annotation:
The basic physic mechanical characteristics of seeds of the styrian oil pumpkin are studied: the form and the linear sizes, weight of seeds, their volume weight, weight of 1000 seeds and a corner the friction necessary for working out of the process equipment, including for preparatory operations of their processing.
Keywords: the form and the linear sizes of seeds of a pumpkin, volume weight of seeds, a friction corner.