RU
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЕКЛЫ И ТОПИНАМБУРА В ТЕХНОЛОГИИ СУХИХ КОНЦЕНТРАТОВ КОФЕЙНЫХ НАПИТКОВ
Номер: 4 (316), 2010Страницы: 50-52
Раздел: Технология
Автор(ы): А.А.ЧУМАК, Г.М ЗАЙКО., В.Н.МАМИН, Н.С. ГРИЦЕНКО, А.Г. ТЕТЕНЕВА
Аннотация:
разработана технология получения порошков из свеклы и топинамбура со вкусом и ароматом кофе. Проведены исследования для подтверждения соответсвия полученных продуктов классу кофейных напитков.
Ключевые слова: свекла, топинамбур, концентраты, кофейные напитки.
EN
USE OF BEETS AND YERUSALEM ARTICHOKE IN THE TECHNOLOGY OF DRY CONCENTRATES OF COFFEE DRINKS
Number: 4 (316), 2010Pages: 50-52
Section: Technology
Authors(s): A.A. CHUMAK, G.M. ZAIKO, V.N. MAMIN, N.S. GRITSENKO, A.G. TETENEVA
Annotation:
The technology of obtaining powders from beets and Yerusalem artichoke with taste and aroma of coffee. Conducted studies to confirm compliance of the products obtained class coffee drinks.
Keywords: beetroot, Yerusalem artichokes, concentrates, coffee beverages.