RU
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СО2-ШРОТОВ ПРЯНО-АРОМАТИЧЕСКИХ РАСТЕНИЙ В ТЕХНОЛОГИИ ПОМАДНЫХ КОНФЕТ
Номер: 4 (316), 2010Страницы: 45-46
Раздел: Технология
Автор(ы): А.В. ТЕМНИКОВ, И.Б. КРАСИНА, А.Д. МИНАКОВА, А.Н. ЕСИНА
Аннотация:
Представлены результаты исследования влияния добавки из СО2-шротов пряно-ароматических растений на консистенцию, вкус и аромат помадных конфет. Сделан вывод о возможности производства помадных конфетс добавлением СО2-шрота.
Ключевые слова: помадные конфеты, СО2-шрот, органолептические показатели продуктов.
EN
USE OF SPICY-AROMATIC PLANTS CO2-MEAL IN TECHNOLOGY OF CREAM CANDIES
Number: 4 (316), 2010Pages: 45-46
Section: Technology
Authors(s): A.V. TEMNIKOV, I.B. KRASINA, A.D. MINAKOVA, A.N. ESINA
Annotation:
The results of scientific investigation of influence of additive of CO2-meal of spicy-aromatic plants on consistence, aroma and taste of cream candies are discussed. Conclusion about the possibility of producing cream candies with CO2-meal addition is made.
Keywords: cream candies, CO2-meal, organoleptic indicators of products.