RU
Производство и использование криопорошков из овощей и фруктов

Номер: 2-3 (314-315), 2010
Страницы: 64-65
Раздел: Технология
Автор(ы): Г.И. Касьянов, В.В. Ломачинский

Аннотация:
Разработана технология производства тонкодисперсных быстровосстанавливаемых овощных и фруктовых порошков и технологические приемы их использования в качестве компонентов или основы для изготовления готовых пищевых продуктов.

Ключевые слова: вакуумная сушилка, криомельница, фруктовые, ягодные и овощные криопорошки.

EN
MANUFACTURE AND USAGE OF CRYOPOWDER FROM VEGETABLES AND FRUITS

Number: 2-3 (314-315), 2010
Pages: 64-65
Section: Technology
Authors(s): G.I. KASYANOV, V.V. LOMACHINSKY

Annotation:
The technology of vegetable and fruit fine-dispersed instant powder production and technological methods of this powder usage as component or base for production of ready made food products has been designed.

Keywords: vacuum dryer, cryomill, fruit, berry and vegetable cryopowder.