RU
Технологические возможности повышения однородности комбикормовых рационов по содержанию БАВ
Номер: 2-3 (314-315), 2010Страницы: 62-63
Раздел: Технология
Автор(ы): А.А. Шевцов, Ю.М. Колпаков, Е.С. Шенцова, А.С. Лесных
Аннотация:
Исследовано влияние технологических факторов на вариации содержания биологически активных веществ премиксов в комбикормах суточных рационов сельскохозяйственных животных и птицы.
Ключевые слова: комбикормовые рационы, смешивание компонентов, премикс.
EN
TECHNOLOGICAL POTENTIALITIES RAISING THE HOMOGENEITY CONTENT OF BIOLOGICAL ACTIVE SUBSTANCES IN MEAT AND POULTRY DAIRY DIETS
Number: 2-3 (314-315), 2010Pages: 62-63
Section: Technology
Authors(s): A.A. SHEVTSOV, YU.M. KOLPAKOV, E.S. SHENTSOVA, A.S. LESNYKH
Annotation:
Influence of technology factors on contents variations of biologically active substances of premix in mixed fodders of daily diets of agricultural animals and birds is investigated.
Keywords: mixed fodders diets, mixing of components, premix.