RU
Повышение содержания белка в хлебе за счет длительной расстойки теста
Номер: 1 (313), 2010Страницы: 114-114
Раздел: Краткие сообщения
Автор(ы): Чечулин В.Л., Мелехин В.М.
Аннотация:
Описаны особенности технологии приготовления хлеба с повышенным содержанием белка путем длительной расстойки тестовой массы (12--24 ч) за счет получения повышенной массы полноценного белка дрожжей.
Ключевые слова: хлеб с повышенным содержанием белка, белок дрожжей, длительная расстойка тестовой массы.
EN
Increasing the protein content in bread at the expense of long-term preparing dough
Number: 1 (313), 2010Pages: 114-114
Section: Short Reports
Authors(s): Chechulin V.L., Melckhin V.M.
Annotation:
The features of preparation technology of bread with high content of protein by long-term preparing dough weight (12–24 hours) at the expense of reception the full high-mass protein of yeast is described.
Keywords: bread with high content of protein, protein of yeast, long-term preparing dough weight.