RU
Методика расчета возможной загрязненности пива по индикаторному веществу состава пива или промежуточного продукта

Номер: 1 (313), 2010
Страницы: 98-100
Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
Автор(ы): Третьяк Л .П., Герасимов Е.М.

Аннотация:
Предложена доступная заводским лабораториям методика определения концентраций микроэлементов в составе пива или степени ожидаемого загрязнения готового продукта (ориентировочно допустимый уровень (ОДУ), мг/л) потенциальными токсикантами по фактической концентрации одного из индикаторных химических веществ.

Ключевые слова: пиво, методика определения концентраций микроэлементов, ориентировочный допустимый уровень, токсичность пива, индикаторные элементы, коэффициенты «полезности пива»

EN
Technique for beer possible dirtyness measurement according to the tracer substance beer contents or its intermediate product

Number: 1 (313), 2010
Pages: 98-100
Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
Authors(s): Tretyak L.N., Gerasimov E.M.

Annotation:
A new available plant laboratory technique for microelement concentration dirtyness of the final product measurement (ODE rate, mg/l) with the potential toxic elements according to the toxic trace contaminants actual concentration has been offered.

Keywords: beer, microelements concentration measurement technique, accessible rate, beer toxicity, level of normalization for beer toxicity, beer utility factors.