RU
Метод определения заряда суспензий сахарного производства
Номер: 1 (313), 2010Страницы: 95-97
Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
Автор(ы): Савостин А.В., Шурай П.Е., Решетова Р.С., Луцюк А.М., Ларюхина А.Н.
Аннотация:
Проведены исследования по разработке метола определения заряда суспензий сахарного производства. Метод заключается в определении суспензионного эффекта суспензий.
Ключевые слова: преддефекация, метод определения заряда суспензий сахарного производства, суспензионный эффект
EN
Method of determining the charge of suspensions in sugar manufacture
Number: 1 (313), 2010Pages: 95-97
Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
Authors(s): Savostin A.V., Shuray P.E., Reshetova R.S., Lutsyuk A.M., Laryukhina A.N.
Annotation:
The researches on the method of determining the charge of suspensions of sugar manufacture are conducted. The method consists in determining suspension effect of suspensions.
Keywords: pre defecation, method of determining the charge of suspensions in sugar manufacture, suspension effect.