RU
Технология и рецептурный состав мясорастительных сосисок
Номер: 1 (313), 2010Страницы: 38-40
Раздел: Технология
Автор(ы): Кочиева И.В., Ибрагимова З.Р., Доева И.Г., Панина О.Р.
Аннотация:
Представлена разработка технологии мясорастительных сосисок с использованием математического моделирования для оптимизации свойств сырья и потребительских характеристик готового продукта.
Ключевые слова: вареные колбасные изделия, разработка рецептуры продукта, химический состав продукта
EN
Technology and formula of meat-vegetative frankfurters
Number: 1 (313), 2010Pages: 38-40
Section: Technology
Authors(s): Kochieva I.V., Ibragimova Z.R., Doeva I.G., Panina O.R.
Annotation:
The design of the meat-vegetative frankfurters technology with usage of mathematical modeling for optimization of raw material properties and consumer properties of ready made products has been represented.
Keywords: boiled sausages, product formula design, product chemical content.